Αρχική Σελίδα

Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Παρουσίαση επιχείρησης

 

Σφαιρική σφραγίζοντας -σφραγίζω-tec Co. Qingdao, ΕΠΕ, (που καθιερώνεται στο βασικό του τμήματος διεθνούς εμπορίου της Co., του ΕΠΕ Qingdao TKS SealingIndustry). TKS είναι κύριος ειδικευμένος κατασκευαστής των λαστιχένιων και πλαστικών σφραγίζοντας προϊόντων, όπως τα παρεμβύσματα ελαίου, τα παρεμβύσματα ελαίου μίσχων βαλβίδων, τα παρεμβύσματα ελαίου PTFE, τα δαχτυλίδια Ο, οι μπότες σκόνης, που σφραγίζουν τα στολίσματα κ.λπ. που βασίζονται στην όμορφη παράκτια πόλη--Το Qingdao, Κίνα, TKS εξυπηρετεί OEMs και τους κατασκευαστές μερών των αυτοκινήτων, των μοτοσικλετών, των οικιακών συσκευών, των κινητήριων και κινητών αποθεμάτων εξοπλισμού, υδραυλικός και πνευματικός, της εφαρμοσμένης μηχανικής και των γεωργικών machineries, των του άνθρακα machineries, των machineries κ.λπ. πετρελαιοφόρων περιοχών. Τα προϊόντα μας όχι μόνο καλά-πωλούνται στην Κίνα, αλλά και εξάγονται στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γερμανία και την Αυστραλία κ.λπ.

 

Με την εκτέλεση της αρχής «να είστε προσανατολισμένη στην τεχνολογία επιχείρηση», TKS έχει βελτιώσει συνεχώς το επίπεδο τεχνολογίας του. Ως τα τέλη του 2011, είχαμε 275 εξουσιοδοτημένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

TKS εμμένει στην ποιοτική πολιτική της «συνεχούς βελτίωσης, γρήγορη απάντηση, ικανοποίηση των πελατών», έχει καθιερώσει και έχει βελτιώσει ένα πλήρες ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, και είναι ποιοτικό σύστημα ISO9001 που πιστοποιούνται από το 1998, ISO/TS 16949:2002 από το 2005 από DNV και ISO/TS 16949:2009 από το 2010 από TUV.

Κοιτάζοντας στο μέλλον, TKS εμμένει στην αποστολή «της δημιουργίας των καινοτόμων προϊόντων που φέρνουν το όφελος στην ανθρώπινη κοινωνία», με την επιτάχυνση της προόδου της βιομηχανικής τεχνολογίας, που ενισχύει τη διοικητική καινοτομία, struggls προς τα εμπρός για να πραγματοποιήσουν το όραμα της επιχείρησης --«Για να είναι υπάλληλος-ευτυχής, κοινοτικός-σεβαστή και ευνοϊκή για το περιβάλλον εκατονταετής επιχείρηση.»

Κίνα Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Κύριοι πελάτες:

 

      

         Κίνα Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Προδιαγραφές προϊόντων

 

Οποιο δήποτε οι πελάτες μας χρειάζονται, TKS μπορεί να προσφέρει το καλύτερο σχέδιο για οποιαδήποτε εφαρμογή

TKS μπορεί να προσφέρει το καλύτερο σχέδιο, δείγμα, παραγωγή οποιουδήποτε speciation ο πελάτης που μας απαιτεί.

Παρακαλώ μας ρωτήστε τίποτα για τη σφράγιση ή άλλες βιομηχανικές εφαρμογές

 

TKS προσφέρει το καταλληλότερο υλικό.

Τα θερμοπλαστικά ελαστομερή TKS οι κύριες λαστιχένιες ενώσεις και παρουσιάζονται.

TKS μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες λαστιχένιες ενώσεις και τα θερμοπλαστικά ελαστομερή, οποιου δήποτε ο πελάτης μας απαιτεί.

 

 

Ε&Α


Η σφραγίζοντας Co. βιομηχανίας Qingdao TKS, ΕΠΕ ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας και λαστιχένια σφραγίδα, είναι μια σφραγίδα της βασικής έρευνας, βιομηχανική έρευνα, εφαρμοσμένη έρευνα και η διαχείριση τεχνολογίας όργανα μιας στα ενσωματωμένα Ε&Α, είναι τεχνικό κέντρο στην πόλη Qingdao, είναι επαρχία Shandong, ο πρώτος προσδιόρισε μια από τις μονάδες στο επαρχιακό τεχνικό κέντρο επιπέδων.

 

Η σφραγίζοντας Co. βιομηχανίας Qingdao TKS, ΕΠΕ ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας και λαστιχένια σφραγίδα, είναι μια σφραγίδα της βασικής έρευνας, βιομηχανική έρευνα, εφαρμοσμένη έρευνα και η διαχείριση τεχνολογίας όργανα μιας στα ενσωματωμένα Ε&Α, είναι τεχνικό κέντρο στην πόλη Qingdao, είναι επαρχία Shandong, ο πρώτος προσδιόρισε μια από τις μονάδες στο επαρχιακό τεχνικό κέντρο επιπέδων.

 

Ισχυρό κέντρο τεχνολογίας Ε&Α, με μεγάλος αριθμός πεπειραμένης εφαρμοσμένης μηχανικής και τεχνικού προσωπικού, συμπεριλαμβανομένης της ανώτερης εφαρμοσμένης μηχανικής και του τεχνικού προσωπικού περισσότεροι από 23 τίτλοι, προπτυχιακός φοιτητής και πάνω από 37 ακαδημαϊκό προσωπικό.

 

Το πλεονέκτημά μας

 

Εξοπλισμοί παραγωγής και εξεταστικές εγκαταστάσεις 

 

Κίνα Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

 

Κίνα Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 4

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Σημαντικά κύρια σημεία

 

Κίνα Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

 

το 1976, λαστιχένιο εργοστάσιο μερών γεωργικών μηχανημάτων Qingdao άλλαξε το όνομά του στο εργοστάσιο σφραγίδων Qingdao.

το 1980, εργοστάσιο σφραγίδων Qingdao εισήγαγε την προηγμένη πλήρη τεχνολογία κατασκευής σφραγίδων, τον εξοπλισμό παραγωγής και τις εξεταστικές εγκαταστάσεις από τη Co. Arai, Ιαπωνία.

1987, εργοστάσιο σφραγίδων Qingdao που συγχωνεύονται με το εργοστάσιο ελατού σιδήρου Qingdao και διαμορφωμένη εταιρία βιομηχανίας Qingdao σφραγίζοντας. Στο ίδιο χρόνο, η εταιρία αξιολογήθηκε ως μόνη βασική επιχείρηση στη σφραγίζοντας βιομηχανία στην Κίνα.

το 1995, σφραγίζοντας Co. βιομηχανίας φυλάκων Qingdao, ΕΠΕ ιδρύθηκε από την κοινοπραξία της σφραγίζοντας εταιρίας βιομηχανίας Qingdao, της Κίνας και της Co. φυλάκων, ΕΠΕ Ιαπωνία.

το 1996, σφραγίζοντας Co. βιομηχανίας φυλάκων Qingdao, ΕΠΕ απονεμήθηκε τους τίτλους του αναπτυξιακού κέντρου επιχειρηματικής τεχνολογίας της επαρχίας Shandong και του δήμου Qingdao.

1998, η ποιοτική περασμένη σύστημα ISO 9001:1994 έγκρισή μας από DNV.

το 1999, σφραγίζοντας Co. βιομηχανίας φυλάκων Qingdao, ΕΠΕ εισήχθη επιτυχώς στη βιομηχανία εσωτερικών συσκευών, και έγινε ο προμηθευτής της ομάδας Haier με τη γρηγορότερη αύξηση και τις ευρύτερες επιχειρησιακές σειρές.

2002, σφραγίζοντας Co. βιομηχανίας φυλάκων Qingdao, ΕΠΕ εφαρμοσμένο σύστημα διαχείρισης cErp επιτυχώς.

το 2003, σφραγίζοντας Co. βιομηχανίας φυλάκων Qingdao, ΕΠΕ τιμήθηκε ως υψηλός-και επιχείρηση νέος-τεχνολογίας από Qingdao τη κοινοτική κυβέρνηση, και επιχείρηση επίδειξης της εφαρμογής τεχνολογίας πληροφοριών από Shandong Province.

το 2003, η λαστιχένια διαχείριση κύκλου της ζωής προϊόντων σφράγισης (MF-PLM) κέρδισε το πρώτο βραβείο της προόδου επιστήμης και τεχνολογίας στη βιομηχανία μηχανημάτων της επαρχίας Shandong.

το 2004, οι περιστροφικές σφραγίδες χείλι-τύπων άξονων απονεμήθηκαν ως προϊόν διάσημος-εμπορικών σημάτων Qingdao.

το 2004, σφραγίζοντας Co. βιομηχανίας φυλάκων Qingdao, ΕΠΕ πέρασε ISO/TS16949: έγκριση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2002 από DNV.

το 2006, σφραγίζοντας Co. βιομηχανίας φυλάκων Qingdao, ΕΠΕ εγκρίθηκε ως «μονάδα κρατικής επίδειξης της Κίνας για την ξένη διανοητική εισαγωγή των πόρων».

το 2006, το κινεζικό κόμμα αγόρασε όλες τις μετοχές από το ιαπωνικό κόμμα.

το 2007, σφραγίζοντας Co. βιομηχανίας φυλάκων Qingdao, ΕΠΕ εισήγαγε και εφάρμοσε το αδύνατο σύστημα διαχείρισης παραγωγής. Η επιχείρησή μας ένωσε τις μετοχές στις επιχειρήσεις όπως η λαστιχένια & πλαστική Co. προϊόντων, ΕΠΕ εσωτερική ομάδα μηχανημάτων της Μογγολίας πρώτη.

το 2007, σφραγίζοντας Co. βιομηχανίας φυλάκων Qingdao, ΕΠΕ άλλαξε το όνομά του στη σφραγίζοντας Co. βιομηχανίας Qingdao TKS, ΕΠΕ.

το 2008, οι περιστροφικές σφραγίδες χείλι-τύπων άξονων απονεμήθηκαν ως «προϊόν διάσημος-εμπορικών σημάτων Shandong»

Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd
Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Αριθμός Υπαλλήλων : 401~500

Ιδρύθηκε Έτος : 1976

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Qingdao Global Sealing-tec co., Ltd Πιστοποιήσεις